loading
Orar Luni-Vineri 07:30 - 20:00 Sâmbătă 09:00 - 13:00
Adresa Puncte Recoltare Vezi Puncte Recoltare

Specializări Medicale

Analize medicale pentru Testare Rapidă SARS-CoV-2.

Laborator Analize Medicale Dr.Golea din Timisoara efectueaza teste rapide calitative bazate pe: 

1. Teste rapide pentru Detectia precoce a antigenului specific SARS-CoV-2.

Testul identifica prezenta proteinelor coronavirusului (antigene virale) in probe de secretie nasofaringiana recoltate de la pacienti. Antigenele virale sunt proteine din structura virusului care determina raspunsul imun specific al organismului la acest virus. Producatorul kitului de reactivi a evaluat performanta  testarii  Ag-COVID -19  cu tehnica PCR-RT obtinand o specificitate si sensibilitate a testului de 98 *** respectiv 92 *** . Tehnica folosita este imunocromatografica cu obtinerea  unui rezulatat  rapid  in 30 minute. Un rezultat negativ al testului nu poate exclude o infectie recenta, iar un rezultat pozitiv trebuie confirmat prin tehnica RT-PCR

Preț 59 LEI
2. Teste rapide calitative imunocromatografice bazate pe detectia de anticorpi anti-coronavirus SARS-CoV-2 IgG si IGM

Aceste teste identifica prezenta anticorpilor (imunoglobuline M si G) in sangele persoanelor care au si sau au avut infectia COVID-19. Anticorpii sunt de tip IgM de faza acuta si IgG de faza cronica care atesta imunizarea pacientului.

Recomandam efecturarea pachetului de teste: Antigen + Anticorpi SARS-COV 19  pentru  o evaluare completa a pacientului. Rezultatul este gata in aceeasi zi.

Preț 59 LEI
Centru Testare COVID
Programări: 0728 011 131
EnglishRomână